Produkty convenience rosną w siłę w branży HoReCa

-Żywność convenience jest ciągle rozwijającym się trendem. Produkty wygodne, jak by się mogło wydawać, nie są wyłącznie domeną handlu detalicznego. Rozwiązaniami convenience posługuje się także z powodzeniem sektor HoReCa - tłumaczy Artur Łoziński, Zastępca Prezesa firmy EDPOL Food & Innovation w rozmowie z serwisem portalspozywczy.pl

http://www.portalspozywczy.pl/horeca/artykuly/produkty-convenience-rosna-w-sile-w-branzy-horeca,153101.html

 

Stoisko Firmy EDPOL Food & Innovation cieszyło się ogromną atencją na X Jubileuszowym Forum Rynku Spożywczego i Handlu

Czytaj więcej...

FRSiH 2017: „Rynek wobec trendów kulinarnych i prozdrowotnych

FRSiH 2017: „Rynek wobec trendów kulinarnych i prozdrowotnych: od żywności zdrowej, funkcjonalnej, do superfoods”

http://www.portalspozywczy.pl/technologie/wiadomosci/frsih-2017-rynek-wobec-trendow-kulinarnych-i-prozdrowotnych-od-zywnosci-zdrowej-funkcjonalnej-do-superfoods-pelna-relacja,151483_3.html

Edpol na FRSiH: Sporo czasu upłynie, zanim będziemy jeść i produkować naprawdę dobrą żywność

Czytaj więcej...

X Jubileuszowe Forum Rynku Spożywczego i Handlu

Czytaj więcej...

    BRC     

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Czytaj więcej…

Zrozumiałem