Zupy

Już 5000 lat p.n.e. ludzie opanowali technologię produkcji naczyń ceramicznych nadających się do gotowania zupy. Od tego czasu proces gotowania zup niewiele się zmienił aż do końca XIX wieku. Polecamy ich szybszą wersję dla wszystkich, którzy nie chcą tracić cennego czasu na przygotowanie posiłku.

 Nazwa Sposób użycia Nazwa  Sposób użycia
Barszcz biały 100g proszku rozpuścić w 1,5l zimnej wody, doprowadzić do wrzenia. Gotować ok 5min od czasu do czasu mieszając. Zupa o smaku pieczarkowym 100g proszku rozpuścić w 1300 ml zimnej wody,dokładnie wymieszać, doprowadzić do wrzenia, gotować ok 5 min. od czasu do czasu mieszając 
Barszcz czerwony extra 60 g proszku rozpuścić w 1000 ml wrzącej wody i zagotować  Zupa pieczarkowa extra 100  g proszku rozpuścić w 900 ml zimnej wody, dokładnie wymieszać, doprowadzić do wrzenia. Gotować ok.5 min od czasu do czasu mieszając. 
Zupa grzybowa 50g proszku rozpuścić w 0,5l zimnej wody, doprowadzić do wrzenia . Gotować ok 5min od czasu do czasu mieszając.  Zupa porowa  100 g proszku rozpuścić w 1000 ml zimnej wody, dokładnie wymieszać, doprowadzić do wrzenia. Gotować ok.20 min często mieszając 
 Zupa jarzynowa 100g proszku rozpuścić w 1300 ml zimnej wody,dokładnie wymieszać, doprowadzić do wrzenia, gotować ok 5 min. od czasu do czasu mieszając  Zupa selerowa 100 g proszku rozpuścić w 1000 ml zimnej wody, dokładnie wymieszać, doprowadzić do wrzenia. Gotować ok.20 min często mieszając 
Zupa ogonowa 100g proszku rozpuścić w 1000 ml zimnej wody, doprowadzić do wrzenia, gotować ok 3 min. od czasu do czasu mieszając  Żurek extra  100  g proszku rozpuścić w 1000 ml zimnej wody, dokładnie wymieszać, doprowadzić do wrzenia. Gotować ok.5 min od czasu do czasu mieszając. 

    BRC     

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Czytaj więcej…

Zrozumiałem