Aromaty

Próby kwalifikacji zapachów podejmowane były już w starożytności. Z całej gamy zapachów świata my proponujemy zapachy przyjemne, owocowe i korzenne.
Dawkowanie: od 1 do 3 g na 1 kg gotowego wyrobu

Aromaty słodkie

Agrestowy Cytrynowy Jabłkowy Malinowy Pomarańczowy
Śliwki suszonej Śmietankowy Truskawkowy Wanilinowy  Wiśniowy

Aromaty mięsne

Baraniny Edpol Bekonu Bulionowo - mięsny Gulaszowy Kurczaka gotowanego
Mielonki wykwintnej Pieczeniowy Salami Szynka jałowcowa Szynka staropolska

Aromaty pozostałe

Grzybów leśnych Lubczyka - płyn Maślany - płyn Pomidora Sera parmezan

    BRC     

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Czytaj więcej…

Zrozumiałem