Dodatki do piekarnictwa

Nie ma nic lepszego na dobry poranek niż pachnące, chrupiące pieczywo.

Różnorodność pieczywa sprawia, że w dzisiejszych czasach każdy znajdzie dla siebie ulubiony produkt.

Pomagamy w udoskonalaniu smaku i zapachu pieczywa, aby sprawić odrobinę radości każdemu z nas.

Bagietka czosnkowo - ziołowa (chleb) - Mieszanka smakowa do bagietki; dawkowanie; 64-67g/1 kg mąki Bagietka ziołowo - czosnkowa (chleb) - Mieszanka smakowa do bagietki; dawkowanie; 64-67g/1 kg mąki Cebulka EX1 - Cebula ekstrudowana, prażona – doskonała jako dodatek w piekarnictwie (polepszenie właściwości wypiekowych w porównaniu do cebuli naturalnej) Chleb cebulowy - Mieszanka do chleba cebulowego. Dawkowanie: 20% suchych składników chleba
Chleb kminkowy - Mieszanka do chleba kminkowego; dawkowanie: 16% suchych składników chleba Mieszanka kajzerka K1 - Polepszacz do kajzerek oraz pieczywa mrożonego Polepszacz do pieczywa mieszanego - Uniwersalny polepszacz do pieczywa mieszanego. Dawkowanie 0,3 – 0,5% w stosunku do ilości mąki  Cukier waniliowy
Drożdże suszone  GDL - lakton kwasu glukonowego E575 Guma guar E412 Guma ksantan E415
Lecytyna sojowa E322 Mleczan potasu E326 Mleczan sodu E325 Mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych E471
Octan sodu E262 Pirosiarczyn sodu E223 Proszek do pieczenia Serwatka
Skrobia modyfikowana E1422 Syrop glukozowy suszony  Węglan sodu Witamina C - kwas askorbionowy E300

    BRC     

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Czytaj więcej…

Zrozumiałem