Koncentraty na bazie naturalnych wyciągów przypraw i warzyw

Koncentraty przypraw na naturalnych oleorezynach naniesionych na nośnik (maltodekstrynę, glukozę, sól), których dawkowanie wynosi 1:3 w stosunku do przypraw naturalnych.

Stanowią one zamiennik naturalnej przyprawy. Koncentraty przeznaczone są do produkcji środków spożywczych w zakładach przetwórstwa spożywczego. Nie są przeznaczone do sprzedaży detalicznej.


Dawkowanie: 300 – 500 g/ 100 kg wyrobu gotowego


Zalety ich stosowania to przede wszystkim:

  • wysoka czystość mikrobiologiczna
  • powtarzalność
  • niskie dawkowanie
  • wygoda w dawkowaniu

 

Koncentrat cebuli b/g EDPOL Koncentrat kminku b/g EDPOL Koncentrat pieprzu czarnego strong extra EDPOL
Koncentrat chilli EDPOL Koncentrat kolendry b/g EDPOL Koncentrat pieprzu czarnego II EDPOL
Koncentrat cynamonu b/g EDPOL Koncentrat kopru EDPOL Koncentrat pieprzu czarnego S EDPOL
Koncentrat czosnku b/g EDPOL Koncentrat liścia laurowego b/g EDPOL Koncentrat pieprzu czarnego b/g EDPOL
Koncentrat czosnku extra EDPOL Koncentrat majeranku EDPOL Koncentrat pieprzu białego b/g EDPOL
Koncentrat czosnku II EDPOL Koncentrat majeranku extra EDPOL Koncentrat pieprzu białego S EDPOL
Koncentrat gałki muszkatołowej b/g EDPOL Koncentrat papryki ostrej BM EDPOL Koncentrat ziela angielskiego EDPOL
Koncentrat gałki muszkatołowej b/g extra EDPOL Koncentrat papryki ostrej BM b/g EDPOL Koncentrat ziela angielskiego b/g EDPOL
Koncentrat goździka b/g EDPOL Koncentrat papryki słodkiej III EDPOL  

    BRC     

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Czytaj więcej…

Zrozumiałem