Do kiełbas surowych i dojrzewających

Wędliny surowe i dojrzewające to wymagające produkty, których doprawienie jest sztuką i istotą. Nasze kompozycje stworzone w tym duchu stanowią nieodzowny element smaku gwarantujący sukces wyrobu gotowego.

NazwaOpisDawkowanie
 Mix do wędlin surowych Wybarwiający i przedłużający trwałość na bazie GDL do farszu: 1kg na 100 kg farszu
do solanki: 1,5 kg na 100 litrów solanki
 Metka cebulowa Mieszanka smakowa z intensywnym smakiem cebuli suszonej 7-9 g/ 1 kg farszu
 Metka tatarska Mieszanka smakowa z intensywnym aromatem pieprzu  7-9 g/ 1 kg farszu 

    BRC     

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Czytaj więcej…

Zrozumiałem