Do wyrobów garmażeryjnych

Aromatyczne mieszanki skomponowane dla nadania pożądanego smaku pasztetów, pasztetowych oraz innych wyrobów garmażeryjnych. Właściwy dobór odpowiedniej mieszanki gwarantuje sukces produktu gotowego.

NazwaOpisDawkowanie
Pasztet combi Stabilizator tekstury i barwy z aromatem mięsa i wątroby 25 g/ 1 kg farszu
Kaszanka - przyprawa smakowa

Aromatyczny zestaw przypraw naturalnych do kaszanek popularnych i wyborowych o nucie pieprzowo – cebulowo - majerankowej

10-15 g/ 1 kg farszu
Pasztet domowy - mieszanka smakowa Wyróżniająca się doskonałą jakością mieszanka przypraw do pasztetu pieczonego o tradycyjnym, łagodnym smaku przetworów z kuchni „Babuni”  7 - 8 g/ 1g farszu
Pasztet mazowiecki - mieszanka combi Tradycyjna mieszanka do pasztetu mazowieckiego  25 g/ 1 kg farszu
Pasztet pomidorowy - mieszanka combi Mieszanka nadająca delikatny smak z nutą pomidorową  24 - 26 g/1 kg farszu
Pasztet myśliwski - mieszanka combi

Mieszanka o charakterystycznym smaku z nutą jałowca

24 - 26 g/ 1 kg farszu
Pasztetowa drobiowa - mieszanka combi

Zestaw przypraw skomponowany specjalnie aby wydobyć  odpowiednie walory smakowe pasztetowej drobiowej

 
25 g/1 kg farszu
Salceson włoski - przyprawa smakowa Aromatyczny zestaw przypraw z wyraźną nutą czosnku i kminku

 
10 - 12 g/1 kg farszu
Cebulka EX1 Cebula ekstrudowana, prażona – doskonała jako dodatek do pasztetów, jako zamiennik cebuli suszonej i smażonej   20 g/ 1 kg farszu

    BRC     

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Czytaj więcej…

Zrozumiałem