Marynaty w proszku

Aby grilowany kawałek drobiu czy wieprzowiny był kruchy i soczysty, mięso musi dojrzewać w odpowiednio przygotowanej bejcy. Marynaty nasze to to bardzo prosty sposób na nadanie kruchości i wyśmienitego smaku przez co mięso staje się dziełami kulinarnej sztuki.

NazwaOpisDawkowanie
Marynata barbeque Marynata w proszku o słodkim śliwkowo – pomidorowym smaku i wyraźnym aromacie wędzonki, polecana do mięs drobiowych.
Dostępna wersja półpłynna lub w proszku.
Na 1 kg mięsa: 40 g proszku rozprowadzić w 50 ml wody lub oleju 
Marynata kreolska Marynata w proszku, pomidorowo paprykowa o zdecydowanym ostrym smaku i delikatnym zapachu szczególnie kardamonu, imbiru i czosnku; nadaje się do każdego rodzaju mięsa, szczególnie polecana do drobiu.
Dostępna wersja półpłynna lub w proszku.
Na 1 kg mięsa: 40 g proszku rozprowadzić w 50 ml wody lub oleju

Marynata meksykańska Marynata w proszku, po uwodnieniu intensywnie czerwona, w smaku paprykowa z nutą majeranku, bez dodatku soli, do wszystkich rodzajów mięs.  Wg. uznania- nie więcej jednak niż 40g proszku na 1 kg wyrobu gotowego
Marynata ziołowa Marynata w proszku o zdecydowanym ziołowym smaku i zapachu nadanym m.in. przez oregano, tymianek, kardamon, kminek; polecana do każdego rodzaju mięsa, a szczególnie do wieprzowego. Na 1 kg mięsa: 40 g proszku rozprowadzić w 170 ml wody

    BRC     

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Czytaj więcej…

Zrozumiałem