Nadzienia do mięs

Każdego dnia poszukujemy inspiracji na nowe produkty, które będą stawiły odpowiedź na potrzeby rynku.

Niechaj jedną z takich inspiracji będą nadzienia przygotowane na bazie panierów ekstrudowanych z dodatkiem suszonych owoców, ziół i naturalnych aromatów.

Stosowane są one jako dodatek do farszu mięsnego i przygotowania ekskluzywnych wyrobów garmażeryjnych (np.  filet z indyka z  nadzieniem z żurawiną)

  • Nadzienie z nutą żurawiny i jabłka
  • Nadzienie z nutą moreli i jabłka
  • Nadzienie z nutą szałwii i cebuli
  • Nadzienie pomidorowe
  • Nadzienie szpinakowe

    BRC     

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Czytaj więcej…

Zrozumiałem