Sosy mrożone w półkulach

Doskonały smak to tylko jeden z wielu atutów sosów mrożonych przygotowywanych przez Edpol. Tworzone w oparciu o starannie wyselekcjonowane składniki stanowią idealny dodatek do dań na bazie ryżu, makaronu lub warzyw. Zamknięta w mrożonej półkuli konsystencja nie zawiera konserwantów, wzmacniaczy smaku, sztucznych aromatów i barwników. Dzięki temu oraz sprawdzonej recepturze sosy zachowują walory smakowe bardzo długo. Możliwość dodania naszego sosu do potrawy to gwarancja uzyskania świeżego i smacznego dania bez konieczności zaangażowania czasu i pieniędzy. Kolejnym atutem sosów mrożonych marki Edpol jest bardzo długi termin przydatności do spożycia, aż 18 miesięcy.

 

Asortyment podstawowy:

  • sos boloński,

  • sos śmietanowy do szpinaku,

  • sos pomidorowo – ziołowy,

  • sos basilico,

  • sos śmietanowo – czosnkowy,

  • sos śmietanowo – serowy,

  • sos carbonara z cebulką,

  • sos carbonara z boczkiem.

 

Zalety:

  • nie zawierają konserwantów,

  • nie zawierają wzmacniaczy smaku,

  • nie zawierają sztucznych barwników,

  • długi termin przydatności do spożycia,

  • łatwość przygotowania,

  • szeroki asortyment,

  • niepowtarzalny aromat i smak.

 

Zastosowanie:

  • dania na bazie ryżu,

  • danie mięsne,

  • dania na bazie makaronu,

  • dania z warzywami,

  • sałatki i surówki warzywne.

    BRC     

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Czytaj więcej…

Zrozumiałem