Panier wewnętrzny

 

Typ panieruOpis, zaletyZastosowanieDawkowanieInne
  • panier wewnętrzny A 10 (frakcja drobna)
  • panier wewnętrzny A  30 (frakcja gruba)
  • mąka ekstrudowana
  • zwiększa wodochłonność i utrzymywanie wody, dzięki czemu produkt nie jest suchy i wiórowaty
  • zmniejsza wchłanianie tłuszczu podczas obróbki termicznej, dzięki czemu może nastąpić wydłużenie terminu przydatności do spożycia
  • produkt jest puszysty, nie jest tak bardzo zwarty, jak przy zastosowaniu bułki tartej
Do wszelkiego rodzaju farszy mięsnych (krokiety, pierogi), pasztetów, klopsów, kotletów mielonych, kotletów rybnych i paluszków rybnych 94 kg mięsa mielonego
6 kg panieru wewnętrznego
26 kg wody
Oprócz panieru wewnętrznego do mięsa mielonego dobrze jest dodać preparat funkcjonalny (fosforanowy) – Edpol Protein 2  (3,5 kg/100 farszu)

    BRC     

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Czytaj więcej…

Zrozumiałem