

Saszetki z wsadem do mięs i ryb

Jako dodatek do mięs i ryb polecamy następujące rodzaje produktów:
sos musztardowo – koperkowy | sos meksykański |
sos musztardowo – miodowy | sos egzotyczny |
sos musztardowo - pomarańczowy | sos salsa |
sos chrzanowy | sos ostry |
sos chilli | sos wasabi |
sos czosnkowy | oliwa z oliwek |
sos czosnkowy z koperkiem | vinegrette |
sos hamburgerowy | marynaty do produktów mięsnych |
sos arabski (ostry) | sos egzotyczny |
sos salsa-kebab | ketchup premium |
Istnieje możliwość pakowania innych sosów w zależności od potrzeb zamawiającego.
Nasze propozycje zastosowań:
- jako dodatek do ryb pakowanych na tackach (np. łosoś, makrela wędzona) i przechowywanych w warunkach chłodniczych lub ryb i paluszków rybnych mrożonych (np. sos chilli)
- jako dodatek do mięs, mięsa mielonego, kiełbas oraz innych produktów mięsnych. Wprowadza on wartość dodaną dla klienta i często przesądza o jego kupnie
Stosowane folie posiadają dopuszczenie do kontaktu z żywnością. Wysokie standardy mikrobiologiczne podczas produkcji saszetek pozwalają na bezpośredni kontakt żywności z zewnętrzną warstwą naszej saszetki. Zapewniamy ponadstandardowe parametry mikrobiologiczne naszych saszetek przy kontakcie ich zewnętrznej powierzchni z produktem:
● Liczba bakterii z grupy coli < 10 jtk/cm2
● Liczba Enterobacteriaceae < 10 jtk/cm2
● Liczba gronkowców koagulazododatnich < 10 jtk/cm2
● Ogólna liczba drobnoustrojów < 10 jtk/cm2