Saszetki z wsadem do mięs i ryb

Jako dodatek do mięs i ryb polecamy następujące rodzaje produktów:

sos musztardowo – koperkowy  sos meksykański
sos musztardowo – miodowy  sos egzotyczny
sos musztardowo - pomarańczowy  sos salsa
sos chrzanowy  sos ostry
sos chilli  sos wasabi
sos czosnkowy  oliwa z oliwek
sos czosnkowy z koperkiem  vinegrette
 sos hamburgerowy  marynaty do produktów mięsnych
sos arabski (ostry) sos egzotyczny
sos salsa-kebab ketchup premium

Istnieje możliwość pakowania innych sosów w zależności od potrzeb zamawiającego.

Nasze propozycje zastosowań:
- jako dodatek do ryb pakowanych na tackach (np. łosoś, makrela wędzona) i przechowywanych w warunkach chłodniczych lub ryb i paluszków rybnych mrożonych (np. sos chilli)
- jako dodatek do mięs, mięsa mielonego, kiełbas oraz innych produktów mięsnych. Wprowadza on wartość dodaną dla klienta i często przesądza o jego kupnie

Stosowane folie posiadają dopuszczenie do kontaktu z żywnością. Wysokie standardy mikrobiologiczne podczas produkcji saszetek pozwalają na bezpośredni kontakt żywności z zewnętrzną warstwą naszej saszetki. Zapewniamy ponadstandardowe parametry mikrobiologiczne naszych saszetek przy kontakcie ich zewnętrznej powierzchni z produktem:
● Liczba bakterii z grupy coli < 10 jtk/cm2
● Liczba Enterobacteriaceae < 10 jtk/cm2
● Liczba gronkowców koagulazododatnich < 10 jtk/cm2
● Ogólna liczba drobnoustrojów < 10 jtk/cm2

 

 

    BRC     

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Czytaj więcej…

Zrozumiałem