Sosy do sałat (płynne, majonezowe)

Sosy na bazie majonezu znanego i produkowanego na świecie od początku XX wieku. Wyśmienity, gotowy do spożycia produkt zarówno do chrupiących sałat z dodatkiem kurczaka czy boczku oraz do mięs, ryb i jaj gotowanych.

NazwaOpisNazwaOpis
Sos cezar Gęsty, jasny sos majonezowy, najbardziej popularny do sałaty rzymskiej i różnych sałat również z kurczakiem czy boczkiem Sos musztardowy Świetny dodatek do mięs, ryb lub jaj gotowanych na bazie majonezu, musztardy i odpowiedniej mieszanki przypraw

Proponujemy sosy w saszetkach w gramaturach od 5 do 50g, które stanowią wartość dodaną dla gotowego produktu. Szata graficzna opakowania uzależniona od wymagań i potrzeb zamawiającego.

 

    BRC     

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Czytaj więcej…

Zrozumiałem